"Croissants farcis, pas à pas, presque sans paroles"/"Croissants rellenos, casi sin palabras"

Αυτό που δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό
"Beni öldürmeyen Beni güçlendiriyor"
"Lo que no me mata Me hace más fuerte"
Tot allò que no em mata Em fa més fort
 

Dissabte 22 de Desembre del 2012 
Sábado 22 de Diciembre del 2012
Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2012
Cumartesi 11 Aralık 2012
Sábado 11 de dezembro de 2012

___IMATGE DEL DIA___
"Farcidets de Cabell" (Foto: Enric)

___"Croissants farcis, pas à pas,
  presque sans paroles"...___
500 gr. Farina de força (100 + 400)
280 gr. Llet sencera (125 + 155)
250 gr. Mantega (20 + 230)
25 gr. llevat fresc
12 gr. sal
75 gr. Sucre


Suggeriments per als farcits:
 
. Confitura de Cabell d'àngel 
. Frankfurts petits
. Formatge Emmental ratllat
. Formatge roquefort
. Xocolata negra
. Confitura de Taronja amarga
_________________

PREFERMENT (2H.repòs en lloc càlid)
125 LLET/100 FARINA/25 LLEVAT 

MASSA (Repòs 8 hores en fred)
EMPASTAT
PASTA FULLADA
(1 doble i 3 sencills)
LAMINATGE
FORMAT I FARCIT

FERMENTACIÓ (càlid 2H.+-)


ENFORNAT (15/17min. 200ºC)

REFREDAT
RESULTATS
(Per l'acabat, un cop freds, es poden pintar amb almívar de préssec)
DE FORMATGE EMMENTAL I FRANKFURT
DE CABEL D'ÀNGEL
DE XOCOLATA I
MELMELADA DE TARONJA AMARGA