25 N: "L'OMBRA DEL FEIXISME I LA CONFUSIÓ TAMBÉ A LES ELECCIONS A CATALUNYA"

Αυτό που δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό
"Beni öldürmeyen Beni güçlendiriyor"
"Lo que no me mata Me hace más fuerte"
Tot allò que no em mata Em fa més fort
 

Dijous 22 de Novembre del 2012 
Jueves 22 de Noviembre del 2012
Πέμπτη 22 Νοέμβρη 2012ρίτη
Perşembe 22 Kasım 2012
Quinta-feira 22 de Novembro de 2012

___IMATGE DEL DIA___
Mentre uns mercadegen amb la nostra pàtria i "el tema" independència es converteix, poc a poc, en un utensili vàlid per ubicar-se hàbilment en les corresponents poltrones, tot sembla desfer-se complicant-nos l'arribada a un destí que, -si la democràcia fos quelcom més que un mot, un comodí o moneda de canvi- sens dubta, es avui per avui desitjat per una majoria dels ciutadans del nostre poble.

Mentre, la dreta més repugnant, la metzinosa cua del drag feixista treu novament el cap. I es a les runes de la decència on més dur colpeja emulant les repugnants tàctiques de gent com la del Front Nacional de Lepen a França o la extensa amalgama de "nostàlgics" del totalitarisme ranci i tacat de espores racistes per tota Europa. Així el camí tortuós de la creu gamada torna a xafar el vell continent amb formacions "polítiques" liderades per gent com ara Jimmie Åkesson a Suècia, el extrem dels extrems amb Nikos Mijaloliakos, de la terrible Χρυσή Αυγή (Aurora daurada) a Grècia o de Heinz-Christian Strache a Austria (per anomenar-ne només alguns).


Aquí no som l'excepció i el pitjor de nosaltres surt "políticament" a la superfície (com el cadàver d'un assassinat que sura en un llac propens a les putrefaccions) amb Plataforma per Catalunya el partit liderat pel feixista Josep Anglada, ex militant de Fuerza nueva y del Frente Nacional de Blas Piñar, que centra tot el seu programa en una animadversió malaltissa en contra dels immigrants als qui pretén fer cap de turc de totes les desgràcies que aquesta crisis (no creada, precisament pels qui arriben amb pasteres...) en està provocant.
A la guait, atenció, estiguem alerta... el feixisme treu la poteta i mostra
novament el bigot... a la guait, atenció, estigueu alerta ! 
 .  .  .

Tot plegat, deplorable !
La dreta més reaccionària segueix aquí, amagada a l'ombra, contagiant l'odi i la insolidaritat. Assenyalant amb el dit i culpabilitzant la víctima i no als veritables culpables ...
(Vots de Plataforma per Catalunya a les darreres eleccions)
  Disculpin companys però, aprofitant que soc a l'exili, vaig a vomitar una mica i potser algun dia torni per votar en aquest circ...

Catalunya lliure de demagògies (i també de fatxes !)

2 comentarios:

antonio dijo...

Toda la razón Enric.Nos sobran demasiados fachas.

Una forta Abraçada!

ENRIC dijo...

Sí, es como una moda siniestra que prolifera... ¡ahora resultará que opinar, que trazarse el propio camino a seguir es, nada más y nada menos, que un delito !

En cambio salir con las banderitas del pollo, el yugo y las flechas y toda la parafernalia fascista, eso no... vivir para ver !

Saludos a "la terra" Antonio y una abraçada !