Falles 2010 a Benicarló: "Sense paraules"...

"Αυτό που δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό"
"Beni öldürmeyen Beni güçlendiriyor"
"Lo que no me mata Me hace más fuerte"
Tot allò que no em mata Em fa més fort
Divendres 26 de Març del 2010
Viernes 26 de Marzo del 2010
Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010
26 Mart 2010 Cuma
Sexta-feira 26de Março de 2010
>IMATGE DEL DIA<

"Don't disturb !" (il.lustració: Enric)

___Benicarló: Falles 2010___

"Sense paraules...i només els colors de la il.lusió i la festa"...
No words...
Kelimeler olmadan...
Sem palavras...
Δεν λόγια...
Sin palabras...¡¡¡PIM PAM PUM !!!

I ara tot és un somni que es va endur el foc...
And now everything is a dream that gone with the fire...

...

__Todas las fotos son obra de Enric__


2 comentaris:

ENRIC ha dit...

Nikos m'ha dit:

Merhaba, Enric!
Kalispera!

Ai, ai... les Falles!
El tan esperat post de les Falles ja ha arribat!
Ja saps que jo sóc valencià i el foc i els trons signifiquen Festa Gran també per a mi. Però per "ací baix" no tenim tradició fallera i, per tant, encara veig les Falles com quelcom una mica "exòtic".

Pel que veig, gràcies a eixes excel·lents fotografies, són falles molt ben fetes, amb eixe estil "tradicional" que és el que se sol veure a les falles més importants de la "mare" València... Eixos pirates són impressionants! I també la falla del pastisser és una meravella.

Espere que hajes passat unes bones falles amb la teua família. I, un cop més, et done les gràcies per comapartir-ho amb nosaltres.

Una forta abraçada,

Τα λέμε!

ENRIC ha dit...

Kalispera Nikos !

Avans que res gràcies pel teu darrer comentari en aquest blog que viurà desde ara sense comentaris...

Com veus hi han novetats...portes qu es tanquen, finestres que es reobren, peixos salvats in extremis i posts que, ho sento, es tornarán a publicar... vorem on anem a parar...

Però anem ara al tall:

Crec que les Falles son quelcom bastant exótic també per a mi tot i que ja en porto viscudes algunes... i es que és difícil de viure-ho com la gent d'aquí, els qui les han vist creixer desde la teta i n'han ensumat la flaire de pólvora als seus carrers. I es que aqueta gent, de fet vosaltres, el valencians, esteu fets, en gran part, de reminiscències inflamables i sorolloses... i m'encanta (els tres primers dies...).

El foc, purificador i rauxós s'enduu aqueste petites (i grans) obres d'art perquè els artistes faller tinguin de nou espai on poder parir noves meravelles. És com borrar una pàgina per a poder fer més i més dibuixos, més i més taques al paper... tris i alegre al mateix temps ¿no et sembla?.

Per ahí baix és cert quue no feu falles però, a canvi, feu eixa festa de Moros i Cristians que espero poder viure algun colp en viu. A cada un el seu...

De les festes, per a mi, el més celebrat ha sigut els sopars als casals, les torraetes de xulles i botifarra, l'all i oli i la fresca cervesa nocturna... aixó, el millor !!!

Una abraçada i fins aviat company !!!