22 Abril / Salı , 22 Nisan 2008


Dimarts 22 Abril / Salı 22 Nisan
Avui dimarts es víspera de Sant Jordi. De pensar en tots els llibres que demá es vendrán l'ànim d'escriure sembla que m´ha minvat i, la veritat, crec que será millor deixar-ho per a un altre moment. Aquest començament en català (diguem-li babtisme bloguil) simplement es per anar-vos avisant que utilitzaré indistintament un i altre idioma i que, si no us sap greu, la cosa s'anirá complicant amb paraules gregues, arabs, signes extranys, i turques, francesas, inglesas ... i tot alló que s'escaurá.

Però avui tinc el verb alicaigut (potser perque fa una estona he acabat el llibre d' Orhan Pamuk "Istanbul. Hatiralar ve şehir" (Estambul. Ciutat i records) i no em queda esma per explicar-vos res. Amargura. Un mirall Bosforic.

Així doncs us ofereixo algunes il.lustracions per distreure i, de pas, espantar els fantasmes, per esmolar l'eina ocular i tenir preparat l' instinte per a demá SANT JORDI. Compreu-li la rosa, gaudiu de la diada, trieu un bon llibre i desvirgueu-lo sense pietat però sempre amb respecte i una actitut positiva, amb les espectatives trempades i l'intel.lecte en plena erecció. Si teniu sort i la fruita surt bona sigueu conscients que us acompayará durant uns dies o messos i segur que mantindreu una relació cuasi de vida marital amb ella.
Fins demá i teşekkür ededim per l'atenció !

( Loulou. Putó d'algun film francés que vaig somiar.
L' imatge d'un nen ofegat fa de colp
realitat tots els nostres malsons. Ja només restará plorar.
Vesània.
El rey dels titellaires.
Sarhoş (el borracho).

* * *

No hay comentarios: